Voorlinden

Voorlinden museum & gardens

Museum Voorlinden ligt in de natuurlijke omgeving van het gelijknamige landgoed. Omgeven door groene bomen, met uitzicht op het water en de brede weidegronden maakt het dat de bezoekers in alle rust van de kunstwerken kunnen genieten. De architectuur van het museum draagt ​​actief bij aan de beleving van de natuur terwijl je door het gebouw loopt. Grote glazen ramen bieden uitzicht op de natuurlijke omgeving en de museumzalen worden verlicht met daglicht middels een speciale dakconstructie. Natuur, kunst en architectuur komen naadloos samen op Voorlinden.

Vraag

Ontwerp de museum website waarbij hetzelfde ruimtelijke gevoel van het museum wordt vertaald naar een online omgeving. Combineer de drie bezienswaardigheden; tuinen/natuur, het museum en het restaurant tot een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waarmee de bezoeker enthousiast wordt gemaakt om Voorlinden te bezoeken.


Voorlinden

Voorlinden

Oplossing

De drie bezienswaardigheden zijn onderverdeeld in het hoofdmenu met als extra toevoeging om direct je bezoek te plannen. Op de homepage, de etalage, worden de huidige tentoonstellingen uitgelicht en een ingang geboden naar het restaurant en de tuinen. Door overzichtspagina’s toe te passen komt de gebruiker altijd binnen twee klikken bij de gewenste content. Met prachtige fotografie, goede content en een allesomvattende video, komt de website dicht bij de werkelijke beleving van een bezoek aan landgoed Voorlinden.

Resultaat

Dankzij vroegtijdig testen en specialistische begeleiding is de website overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Omdat we voor krachtige beelden hebben gekozen, heeft de website internationale allure. De website is volledig responsive en het systeem helpt het beeld optimaliseren onder elke omstandigheid.

We hebben de website van concept tot oplevering, inclusief videocontent in 4 weken gerealiseerd. De site trekt maandelijks meer dan 30.000 websitebezoekers vanuit heel de wereld. Een resultaat waar we trots op zijn!


Voorlinden


Wilt u meer weten?

Neem contact op met Boy Terhell
boy@dpi.nl
+31 70 346 06 79

voorlinden.nl