Expertises /

Wij helpen professionals bij het verleiden van hun klant of publiek. Met slimme ideeën, pakkende producties en logische interactie zorgen we voor aandacht, beleving en conversie. De veelzijdigheid en slagkracht van onze adviseurs en de verschillende creatieteams zorgen ervoor dat er iets bijzonders gebeurt.

 

Concept & Strategie

Concept & Strategie

Beeld, beeldvorming en interactie met het publiek zijn een essentieel onderdeel van bedrijfsstrategie. Voordat strategie goed kan worden uitgevoerd, moet deze tussen de oren zitten. In de vorm van een glashelder concept. De rationale.

Ons conceptteam beschikt over een aantal ervaren strategen en marketeers van de business models generatie. Voor het vertalen van strategie naar een aanlokkelijk beeld en interactie willen zij de context van uw organisatie goed doorgronden.

Niet minder belangrijk bij de conceptontwikkeling is de onbevangenheid van onze creatieven. Die wijzen vaak op nieuwe manieren om uw plannen te verbeelden. Kenmerkend is dat zij hun ideeën vaak direct tekenen.

Wij gebruiken niet alleen doortimmerde modellen, maar varen ook sterk op ons eigen ondernemersgevoel. Visie is minder veranderlijk dan strategie.

Het overtuigen van de klant, de investeerder of de eigen organisatie van prille plannen kan gevoelig liggen. U treft in DPI een kritisch klankbord en een integere en inlevende partner om draagvlak te creëren en te overtuigen.

Film & Animatie

Film & Animatie

Een verhaal klinkt niet zo maar als een klok en spat niet vanzelf van het scherm. De context en het publiek bepalen het format van uw boodschap en de benodigde disciplines.

Youtube wordt steeds vaker geraadpleegd voor visuele duiding en uitleg van producten of processen. Begrijpelijk, want beeld is overtuigend, duidelijk en houdt de aandacht langer vast. De crew van DPI combineert Motion Graphics en 3d animaties met film ondersteund door muziek, gesproken of geschreven teksten. Video editing of monteren is de kern van het proces van film maken. Geluid bepaalt in belangrijke mate de beleving.

DPI beschikt over een team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Storytelling, regie, storyboards, camera, compositing, editing en motiongraphics. Alles gebeurt in huis en uiteraard op elke locatie. De stijlen van onze producties lopen breed uiteen. Van stopmotion tot live action. Van Timelapse tot animated collage. Bekend zijn we van de realistische animaties van complexe technische processen en vastgoedprojecten.

Web & Interactie

Web & Interactie

Merkbeleving wordt versterkt wanneer websites of applicaties prettig en logisch werken. DPI koppelt intelligente techniek aan aantrekkelijk gebruikersgemak. Al meer dan 15 jaar.  

We zagen browsers komen en gaan en veel open-source platforms verpieteren. DPI heeft oorlogen gezien tussen Netscape en Explorer en gezocht naar de ideale zoekmachine. Flash, tjsa we hebben er mooie dingen mee gemaakt en zijn tot inkeer gekomen. Het enige dat namelijk telt is gebruikersgemak. Dat geldt voor websites, apps, configurators en augmented reality toepassingen.

In veel gevallen maken we koppelingen met externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan een CRM database, mailing tools of specifieke business-software als ERP. Alles draait daarbij om veiligheid rond de primaire bedrijfsprocessen.

Onze interactiedesigners en -ontwikkelaars bieden:

  • Een sterk conceptteam, gericht op de optimale oplossing
  • Ruime ervaring met technisch complexe vraagstukken
  • Creatieve front-enders die state of the art applicaties ontwikkelen
  • 3D specialisten die producties verrijken met oogstrelende content
  • Innovatief vermogen. Dit hebben zij laten zien met configurators, augmented reality apps en leap motion bestuurde applicaties.
3D & 2D Visualisaties

3D & 2D Visualisaties

Als iemand zegt ‘Laat dat ene plaatje nog eens zien!’, weet je dat je iets goeds hebt gemaakt. Dat houden we voor ogen.

DPI maakt beelden die moeten informeren, overtuigen of verkopen. 3d Artist impressions zijn grafische voorstellingen van constructies (vastgoed, infra, producten) die wel ontworpen maar nog niet vervaardigd zijn. Onze 3d impressies zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Productpresentaties voor alle branches worden bij ons fotorealistisch weergegeven. Op het gebied van architectuur impressies is DPI nationaal marktleider. Daarvan worden ook 360 graden beelden gemaakt. Zowel virtueel als in de lucht. Time-lapse is vooral aantrekkelijk voor evenementen of processen.

Soms werkt een gewone tekening beter dan het technisch geavanceerde 3D werk. Onze illustratoren tekenen 2D illustraties zoals cartoons en grafieken in uiteenlopende stijlen.
3D modellen vormen vaak de basis voor een infographic. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie. Onze infographics worden gebruikt in nieuws- en achtergrondartikelen, in financiële jaarverslagen, in vervoerssystemen als verklarend beeld, en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden.