Covebo

Covebo Uitzendgroep

Covebo Uitzendgroep is sinds 2001 actief in zowel internationale arbeidsbemiddeling als bemiddeling van Nederlandse vakkrachten. Met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België, Hongarije, Roemenië, Spanje en Portugal is Covebo al jaren een toonaangevende uitzendgroep. In 2015 heeft Covebo haar krachten gebundeld met Accent Jobs, een uitzend/selectiebedrijf met een breed aanbod van gespecialiseerde HR diensten. Samen zijn Covebo en Accent Jobs onderdeel van The House of HR: een grote, ambitieuze speler in Europa op het gebied van HR dienstverlening.

Vraag

Covebo Uitzendgroep heeft DPI gevraagd een website voor zowel Covebo en Accent Jobs te maken waarbij candidate experience centraal staat. Gemak en snelheid in solliciteren was het belangrijkste uitgangspunt van deze experience.


covebo_screenshot1

accentjobs_screenshot3

Oplossing

De passende oplossing hiervoor is één platform voor twee merken die de werkzoekende centraal stelt. Conversie optimalisatie op basis van de e-commerce gedachte is hierin DPI zijn uitgangspunt geweest. De werkzoekende moet tijdens de gehele customer journey maximaal ondersteund en begeleid worden. Dit doen we door de gebruiker in verschillende situaties te voorzien in zijn of haar wensen op dat moment.

Resultaat

Het resultaat is een snelle, overzichtelijke, eenvoudig te gebruiken website waarbij alle gewenste peilers naar voren komen en de gebruiker snel bij de gewenste content komt. Een website die niet kan wachten om door veel bezoekers bekeken te worden, zowel nationaal als internationaal. We hebben de website van concept tot oplevering in 4 weken gerealiseerd, een resultaat waar we trots op zijn! De komende periode zullen we gebruiken om de site verder te optimaliseren.


accentjobs_screenshot2


Wilt u meer weten?

Neem contact op met Willem Hagen
willem@dpi.nl
+31 70 346 06 79

covebo.nl