Online personeel werven

Snel en gemakkelijk in contact komen met mensen die openstaan voor een nieuwe baan. De afgelopen jaren heeft DPI meerdere recruitmentbureaus en HR-afdelingen geholpen bij deze uitdaging. Allereerst bepalen we de strategie: wat is het doel, wie zijn de potentiële sollicitanten en wat zijn de drijfveren van deze doelgroep om te gaan solliciteren? Zo komen we samen met onze opdrachtgever tot de juiste recruitmentoplossing. Een oplossing die bijdraagt aan de specifieke wensen van de recruiter én aansluit bij de behoeften van potentiële kandidaten.

Meer sollicitaties en potentiële kandidaten begint met een tool waarmee alle vacatures, sollicitaties en open inschrijvingen op de website efficiënt te beheren zijn. Connexys recruitmentsoftware is zo’n programma. Het wordt al gebruikt door meer dan 20.000 recruitmentprofessionals in Nederland en omringende landen.

We hebben de afgelopen jaren verschillende recruitmentwebsites als Experis – ManpowerGroup, FYGI en BNS Werken bij gekoppeld aan Connexys. Deze koppeling zorgt ervoor dat vacatures vanuit het softwareprogramma worden getoond op de website. En dat alle sollicitaties en open inschrijvingen die op de website binnenkomen, worden opgeslagen in Connexys.

De integratie met Connexys biedt de volgende voordelen:

  • In één klik vacatures plaatsen op jouw website en doorplaatsen op ruim 500 job boards en socialmedia-platformen.
  • In één overzicht de status van alle vacatures inzien.
  • Automatisch en gericht e-mails en jobalerts versturen naar kandidaten.
  • Direct en persoonlijk communiceren tijdens alle stappen van het sollicitatieproces.
  • Kandidaatprofielen opbouwen en eenvoudig topkandidaten vinden met een intelligent zoeksysteem.

Connexys is ontwikkeld op het betrouwbare platform Salesforce. Wij integreren het programma via een XML-koppeling in elk willekeurig framework, zoals WordPress en CakePHP. Ook passen we de functionaliteiten en vormgeving van de vacaturepagina’s en formulieren naar wens aan. Via een zelfgebouwde API-koppeling worden vacatures vanuit Connexys via InGoedeBanen.nl doorgezet op de eigen website en verschillende job boards.

Interesse in meer informatie? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.