Interactie op beurzen

Zowel Sales & Pepper als DPI zorgen op beurzen en evenementen voor meer beleving en conversie. Han coacht de mensen voor het professioneel ontvangen van de bezoeker, DPI zorgt voor de interactie en presentatie richting de bezoeker zodat deze de stand bezoeken. Logisch dus dat DPI samen met ZOOTZ de website voor Sales & Pepper heeft ontwikkeld.

Show them what you’ve got! Content- Interactiedesign voor beurzen en evenementen. De kunst van het verleiden concreet maken. Veel van het werk van DPI speelt een prominente rol op beurzen, evenementen en in informatiecentra. Juist op plaatsen waar bezoekers snel afgeleid zijn en ‘beeldmoe’ worden is het zaak om oog voor de context te houden.

Het beeldmateriaal en de applicaties die DPI ontwikkelt moeten verleiden, informeren en/of overtuigen. Strakke ontwerpen, strakke deadlines, DPI haalt het maximale uit het budget en garandeert dat alles ter plaatse vlekkeloos werkt. Interactieve installaties vragen om aanzienlijke investeringen. De vraag hoe deze ook na het evenement ondersteunend kunnen zijn voor de corporate communicatie is daarom zeer relevant.

Noem een sector en DPI heeft er pakkende content voor gemaakt. Vastgoed, Fast Moving Consumer Goods, Pharma, Automotive & Transport, Educatie, Infra, Overheid, Charitatieve Instellingen, Techniek en Leisure, voor nagenoeg elke sector hebben onze consultants en interactie designers gewerkt. TransRussia, Transport Logistics München, Breakbulk Europe Antwerpen, MIPIM Cannes, WCIT Amsterdam, FTTH, Expo Real München, Monaco Yacht Show, Miljonairsfair… is een greep uit beurzen waarop DPI werk prominent aanwezig was.

augmentedreality

Augmented Reality

Als frontrunner op het gebied van 3D en interactie-ontwerp is DPI gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van Augmented Reality-projecten (AR). AR is een techniek waarbij informatie wordt toegevoegd aan de werkelijkheid. AR maakt het verschil tussen de reële en de virtuele wereld steeds kleiner. DPI heeft de technische kennis en de conceptuele kracht om met gebruikersvriendelijke interfaces allerlei soorten mensen, ook bij complexere toepassingen, met AR te laten spelen, leren en informeren.

Multi Touch

Ruim voor de introductie van de Ipad en Microsoft Surface Table ontwikkelde DPI Multi Touch Tables om daarmee nieuwe applicaties te onderzoeken en ontwikkelen. Nu zijn Single Touch, Dual Touch en Multi Touch niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken en vormen zij uitgelezen kansen op het gebied van social media. Het grote formaat van tafels en schermen en de innoverende toepassingen, bieden ongekende mogelijkheden voor de presentatie van gelaagde informatie, portfolio’s, educational games en ontwerptools. Het simultaan gebruik door verschillende mensen schept nieuwe vormen van interactie en interfaces. Leap Motion en Kinect bieden nog meer mogelijkheden om merkbeleving te versterken.

Configurators

Met een DPI configurator wordt Mass-customization gerealiseerd. Het biedt de mogelijkheid een gepersonaliseerde keuken, woning, auto of shirt te ontwerpen of samen te stellen. Zeker in een omgeving waarin samen met de klant, ondersteund door professioneel advies, het resultaat kan worden bepalen, bekeken en besteld, zorgt een configurator voor traffic en conversie.

multitouchmaasvlakte

multitouching

multitouchbeick